5 anbefalede blogs om teknologi

Dan Lyons var manden bag den falske Steve Jobs blog. Han har dog lavet en ny blog, som er mindst lige så velskrevet. Den nye blog hedder Real Dan, og den er virkelig fantastisk at læse. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Dan Lyons er uddannet journalist, for hold nu op, hvor skriver han godt. Selv kedelige emner bliver skrevet på sådan en måde, at man virkelig har lyst til at læse hele blog-indlægget, da man bliver fanget lige med det samme. Helt sikkert en blog, som jeg kun kan anbefale.

shutterstock_141319270En dansk blog og en filmkritiker

Macfyn.dk er navnet på den måske bedste danske blog, når vi snakker blogs, der skriver om teknologi. Denne blog omhandler computere, og her finder du alt, hvad der er værd at vide om disse maskiner. Alt fra om du skal købe en stationær eller bærbar, til om hvordan du optimerer din computer på bedst mulige måde. En anden god blog er lavet af filmkritikeren Roger Ebert, som naturligvis skriver om film – for det meste. Han skriver nemlig også nogle gange om noget andet. Men elsker du film og de teknologiske detaljer, så er dette bloggen for dig.

Tænker vi mindre?

Tænker vi mindre? Dette er et af de spørgsmål, som bloggeren Rough Type har meget interesse i. Han mener nemlig, at Google gør, at vi blot søger efter et svar frem for selv at tænke os frem til svaret. Lyder dette som noget for dig, så er det en meget velskrevet blog, som virkelig får dig til at tænke. Til sidst skal vi lige huske at nævne Kottke.org, som mest af alt er en samling af links til gode historier. Det kan ses lidt som et opslagsværk til dig, der gerne vil finde specifikke ting.